Handelsbetingelser

Betaling

De kan betale med de på hjemmesiden viste kreditkort

Du kan betale via bankoverførsel til
Sparekassen Østjylland Reg: 6181 Konto nr. 0007 465130

Priser
Alle priserne er dagspriser og er kun gældende på bestillingsdagen. De oplyste priser er i danske kroner og er inklusiv 25% moms


Levering
Ved fremsendelse af varer tillægger vi et fragtgebyr på 40,00 kr., men har derudover intet ekspeditionsgebyr.


Normalt sender vi din bestilling indenfor 3-4 arbejdsdage efter modtagelsen af din betaling.


Vi tager forbehold for udsolgte varer, hvor leveringstiden kan være længere.


Skulle leveringstiden på de varer, du har bestilt, være længere end angivet, vil vi pr. e-mail meddele dette, og du kan da vælge at lade handelen gå tilbage, hvis du ikke vil vente, til varen er på lager igen.


Levering sker via Post Danmark

Fortrydelsesret
Fortryder du dit køb kan du op til 14 dage efter leveringen meddele os dette i tekstform (brev, fax, eller E-mail) uden angivelse af grund, men med oplysninger om din bank og dit konto nummer, så vi kan overfører din betaling inkl. vores forsendelsesgebyr.


Varen skal returneres senest 14 dage efter modtagelsen. Varen må ikke være taget i brug og skal returneres i original, ubeskadiget emballage sammen med en kopi af din kvittering. Dit tilgodehavende tilbagebetales via bankoverførsel, så snart vi har modtaget varen retur.


Ved fortrydelse refunderer vi ikke de fragtudgifter, som er forbundet med returnering af varen. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.


Reklamation

Ved fejllevering eller beskadigede varer bedes du kontakte os og melde fejlen, så vi kan rette den hurtigst muligt. MEDICOVI ApS er kun forpligtet til at erstatte beskadigede varer inden for garantiperioden.


Sålkonstruktionen – slid
Det er vandets lynhurtige flydegenskaber, der er den absolutte betingelse for sålernes stærke balanceøgende, masserende og aflastende effekt. Laminaterne, som sålerne er sammensat af, må konstant bukke og forme sig efter de lynhurtige hydrauliske tryk, som vandbevægelserne fremkalder. Denne belastning af laminaterne giver et indre slid, som reducerer laminaternes vanddampspærrende egenskaber. Jo flere skridt der foretages med sålerne, jo større slid udsættes laminaterne naturligvis for. Det indre slid i laminaterne betyder, at vanddampmolekylerne vil begynde en diffusion igennem laminaterne, således at vandet vil fordampe ud af sålen.

Vanddampsdiffusionen igennem laminaterne er tidsafhængig. D.v.s. er sålen taget i brug vil diffusionen foregå i et konstant tempo afhængig af det indre slid, som laminaterne har været udsat for. Anvendes sålerne således ikke i længere tid efter påbegyndt brug, vil sålerne også i denne periode automatisk tabe vand.


Garanti
Garantiperioden er 6 måneder gældende fra den dato, hvor varen er afsendt fra MEDICOVI ApS. Og under forudsætning af en normal anvendelse af varen.


Erstatning ved fejl eller mangler

MEDICOVI ApS erstatningspligt kan ikke overstige varens pris. MEDICOVI ApS er ikke erstatningspligtig overfor direkte eller indirekte skader eller tab, der kan henføres til de leverede varer.


Tvist
Eventuelle uoverensstemmelser, der ikke kan bilægges, skal afgøres efter danske ret. Opfyldelsessted er Horsens og med værneting i Sø- og Handelsretten.

Firmakontakt

MEDICOVI ApS
Industriområdet 111 B
DK 8732 Hovedgård

SE: DK 26 70 31 74

Tel.: 82 38 16 82
medicovi@medicovi.dk


Bank:
Sparekasse Kronjylland
Reg: 6184 Konto nr. 0007 465130
Vestergade 11
DK 8000 Århus C

Tilbage